Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Θεωρητικά Μαθήματα

Το να είσαι καλός οδηγός είναι κάτι περισσότερο από το χειρισμό ενός αυτοκινήτου. Η θεωρητική εκπαίδευση του κάθε υποψηφίου είναι αναγκαία για να μπορεί να αποκτήσει τη σωστή οδική συμπεριφορά.

Ο κάθε εκπαιδευόμενος πρέπει να παρακολουθήσει 21 διδακτικές ώρες* θεωρητικών μαθημάτων. Στη Σχολή μας παρέχουμε όλους του τρόπους θεωρητικής εκπαίδευσης και εξάσκησης στους μαθητών μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την επιτυχία τους.

Δες παρακάτω τι παρέχουμε στους μαθητές μας:

Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης

Στη Σχολή μας διαθέτουμε το δικό τους Πρότυπο Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης κατάλληλα εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα.

Ένας πλήρως καταρτισμένος επαγγελματίας θα είναι πάντα κοντά σου για να βοηθήσει και να παρακολουθεί την προόδου σου. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις τις θεωρητικές σου εξετάσεις.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης στον Η/Υ θα σε βοηθήσει να διαβάσεις τα κεφάλαια ή τις ερωτήσεις που είσαι πιο αδύναμος.

Ένα γράφημα θα εμφανίσει τα λάθη σου σε κάθε κεφάλαιο και αυτό θα σε βοηθήσει να μελετήσεις πιο αποτελεσματικά και να περάσεις με την πρώτη φορά.

Online θεωρητική εξάσκηση

Ποτέ πριν δεν ήταν διαθέσιμη μια τόσο μεγάλη βοήθεια για τους μαθητές. Τώρα μπορείς να εξασκηθείς και online για τις θεωρητικές σου εξετάσεις. Στη Σχολή Οδηγών Farfaras σου παρέχουμε το πιο κατάλληλο online πρόγραμμα εξάσκησης για τα σήματα, ώστε να εξασκείσαι από την άνεση του σπιτιού σου και στις ώρες της επιλογής σου.

Απλά μπες εδώ και ξεκίνα την προετοιμασία σου αμέσως!

Εξάσκηση από το βιβλίο

Αν σε βολεύει να διαβάζεις από το βιβλίο μπορείς να προμηθευτείς από τη Σχολή μας το Βιβλίο Θεωρητικής Εξάσκησης για υποψήφιους οδηγούς.

Το βιβλίο περιλαμβάνει όλες τις επίσημες ερωτήσεις και απαντήσεις όπως ορίζονται από το Υπουργείο Μεταφορών και είναι πάντα πλήρως ενημερωμένο. Έτσι θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος με ό,τι χρειάζεσαι για τις θεωρητικές εξετάσεις.

Θεωρητικές Εξετάσεις

Τι να περιμένεις την ημέρα των εξετάσεων:

Για να περάσεις τις θεωρητικές σου εξετάσεις, θα πρέπει να απαντήσεις σωστά στις 29 από τις 30 ερωτήσεις. Όλες οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής και πρέπει να αγγίξεις την οθόνη για να επιλέξεις τις απαντήσεις που θέλεις. Ο χρόνος εξέτασης είναι 35 λεπτά. Μόλις τελειώσει η εξέταση, θα περιμένεις στην αίθουσα αναμονής μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματά σου…

Μη χάνεις χρόνο δοκίμασε τις δυνατότητές σου στο online test θεωρίας και πάρε το δίπλωμα οδήγησής σου ΤΩΡΑ!

*Κάθε διδακτική ώρα ορίζεται από το Υπουργείο ως εκπαίδευση 45 λεπτών.

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα