Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Για εμάς

Οι Σχολές Οδηγών Φαρφαράς ιδρύθηκαν το 2006 και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί χιλιάδες μαθητές από όλη την Αττική σε εμάς.

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα, τη διδασκαλία και την οδική ασφάλεια.

Πιστεύουμε ότι τα μαθήματα οδήγησης πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία που θα οδηγήσει τους υποψηφίους μας, να περάσουν τις εξετάσεις τους με την πρώτη φορά αλλά ταυτόχρονα να γίνουν ασφαλείς οδηγοί.

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Σχολές Οδήγησης της Αττικής καταφέραμε να κάνουμε την εκμάθηση οδήγησης μια απλή και απολαυστική διαδικασία και να εκπαιδεύσουμε εκατοντάδες μαθητές ώστε να οδηγούν με ασφάλεια στο δρόμο.

Οι Σχολές Οδηγών Φαρφαράς αποτελούνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές πιστοποιημένους από το Υπουργείο Μεταφορών.  Όλοι οι εκπαιδευτές μας έχοντας χρόνια εμπειρίας, παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας στους μαθητές μας και για το λόγο αυτό το 95% των υποψηφίων οδηγών στις σχολές μας περνάνε τις εξετάσεις τους με την πρώτη φορά!

Η εταιρία μας παρέχει μαθήματα σε σειριακό και αυτόματο αυτοκίνητο, σε μοτοσικλέτα, φορτηγό, λεωφορείο και νταλίκα για οδηγούς όλων των επιπέδων, από απόλυτα αρχάριους έως και σε προχωρημένους επαγγελματίες οδηγούς.
Αποστολή μας είναι να σε διδάξουμε όλες τις απαρίτητες τεχνικές οδήγησης, ώστε να γίνεις ένας σίγουρος και ασφαλής οδηγός για τη ζωή σου.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να μάθει να οδηγείς!

Και να θυμάσαι είναι καλύτερα να φτάσεις στον προορισμό σου λίγο αργότερα! Οδήγα με ασφάλεια!

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα