Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Για εμάς

Η Σχολή Οδηγών Φαρφαράς ιδρύθηκε το 2006 και από τότε έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές από όλη την Αττική.

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα, τη διδασκαλία και την οδική ασφάλεια.

Πιστεύουμε ότι τα μαθήματα οδήγησης πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία που θα οδηγήσει τους υποψηφίους μας, να περάσουν τις εξετάσεις τους με την πρώτη φορά αλλά ταυτόχρονα να γίνουν ασφαλείς οδηγοί.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εκμάθηση οδήγησης μια απλή και απολαυστική διαδικασία και να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας, ώστε να οδηγούν με ασφάλεια στο δρόμο.

Η Σχολή Οδηγών Φαρφαράς αποτελείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές πιστοποιημένους από το Υπουργείο Μεταφορών.  Όλοι οι εκπαιδευτές μας έχοντας χρόνια εμπειρίας, παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας στους μαθητές μας και για το λόγο αυτό το 95% των υποψηφίων οδηγών στις σχολές μας περνάνε τις εξετάσεις τους με την πρώτη φορά!

Η εταιρία μας παρέχει μαθήματα σε σειριακό και αυτόματο αυτοκίνητο, σε μοτοσικλέτα, φορτηγό, λεωφορείο και νταλίκα για οδηγούς όλων των επιπέδων, από απόλυτα αρχάριους έως και σε προχωρημένους επαγγελματίες οδηγούς.
Αποστολή μας είναι να σε διδάξουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές οδήγησης, ώστε να γίνεις ένας σίγουρος και ασφαλής οδηγός για τη ζωή σου.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να μάθει να οδηγείς!

Και να θυμάσαι είναι καλύτερα να φτάσεις στον προορισμό σου λίγο αργότερα! Οδήγα με ασφάλεια!

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα