Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Οδική ασφάλεια

Στις Σχολές Οδηγών Φαρφαράς πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση των νέων οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας είναι υψηλής σημασίας. Για το λόγο αυτό όλοι οι εκπαιδευτές εμπλέκονται ενεργά στην εκπαίδευση των μελλοντικών μας οδηγών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν πλήρως το δρόμο και τους πιθανούς κινδύνους του, πριν βγουν μόνοι τους να οδηγήσουν.

Όταν πρόκειται για την οδική ασφάλεια ο καθένας μας πρέπει να είναι προσεκτικός. Στην Ελλάδα τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτου στους νέους, λόγω τις υπερβολικής ταχύτητας ή κάποιας απροσεξίας στο τιμόνι.

Στις Σχολές Οδηγών Φαρφαράς είμαστε ευαισθητοποιημένοι στο ζήτημα της ασφάλειας των νέων οδηγών και δίνουμε έμφαση σε όλα τα θέματα που πρέπει τα παιδιά να γνωρίζουν πριν πάρουν το αυτοκίνητο τους.

Η ομάδα μας συζητάει με τους μαθητές, για τη σωστή οδική συμπεριφορά καθώς και για τους κινδύνους που έχει κάθε οδηγός λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, της κατανάλωσης αλκοόλ, της χρήσης κινητού τηλεφώνου την ώρα της οδήγησης και τη μη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Οι εκπαιδευτές μας πληροφορούν συνεχώς τους μαθητές για τους κανόνες οδικής ασφάλειας και τους μαθαίνουν πράγματα που θα αλλάξουν τη στάση τους για το αυτοκίνητο και θα τους αποτρέψουν από τροχαία ατυχήματα!

Για εμάς τα μαθήματα οδήγησης δεν έχουν μόνο σκοπό της απόκτηση του διπλώματος.  Προσπαθούμε να περάσουμε στους μαθητές τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς με βιωματικό τρόπο, ώστε να τους εφαρμόζουν χωρίς σκέψη όταν θα είναι πλέον αυτόνομοι οδηγοί!

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα