Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Μαθήματα εξοικείωσης

Αισθάνεσαι φόβο και άγχος στην οδήγηση; Έχεις καιρό να οδηγήσεις;  Τότε τα Μαθήματα Εξοικειώσεις στη Σχολή Οδηγών Φαρφαράς είναι κατάλληλα για εσένα!

Που θα σε ωφελήσουν

Θα  γίνεις καλύτερος, ασφαλέστερος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οδηγός. Με την επανεκμάθηση ασφαλούς οδήγησης μειώνεις τον κίνδυνο για εσένα και τους συνεπιβάτες σου αλλά αυτόματα και για τους άλλους οδηγούς στο δρόμο. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και χρήσιμος τρόπος για να επαναφέρεις τις οδηγικές σου ικανότητες και νιώσεις ασφαλής πίσω από το τιμόνι.

Μην ξεχνάς πως κάνοντας τα μαθήματα εξοικείωσης θα εξοικονομήσεις χρήματα από την αποφυγή φθοράς στο αυτοκίνητό σου λόγω της κακής οδήγησης (αδέξιες αλλαγές ταχυτήτων, απότομα φρεναρίσματα, υπερβολική κατανάλωση καυσίμων κτλ)!

Η Σχολή Οδηγών Φαρφαράς σου εγγυώνται ότι με τα μαθήματα εξοικείωσης θα αποκτήσεις:

  • Θα αποκτήσεις αυξημένη εμπιστοσύνη . Να ξέρεις ότι πολλά ατυχήματα προκαλούνται από αναποφασιστικότητα.
  • Θα μάθεις αμυντική οδήγηση! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ασχοληθείς με τους άλλους οδηγούς στον δρόμο  και να μάθεις πώς να αποφύγεις τα σφάλματα τους!
  • Θα απολαμβάνεις την οδήγηση – Θα αισθάνεσαι ασφαλής πίσω από το τιμόνι, και θα αφήσεις πίσω τις μέρες που η οδήγηση αποτελούσε εφιάλτη για σένα.
  • Θα διορθώσεις τις λανθασμένες οδηγικές σου συνήθειες

Τα μαθήματα εξοικείωσης σχεδιάζονται από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές μας, με βάση τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου οδηγού.  Το πόσα μαθήματα θα χρειαστείς εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις τόσο πιο σύντομα θα γίνεις ένας πιο σίγουρος και ασφαλής οδηγός.

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα