Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Πακέτο μαθημάτων για προχωρημένους

Το Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους απευθύνεται σε νέους οδηγούς από 18-25 ετών δίνοντας τους την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ικανότητες τους στην οδήγηση, να οδηγήσουν σε συνθήκες που στα βασικά μαθήματα οδήγησης δε προλαβαίνουν να εξοικειωθούν και να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχήματος.

Η Σχολή Οδηγών Φαρφαράς είναι η μοναδική που έφτιαξε ένα πρόγραμμα μαθημάτων προσαρμοσμένο στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης και είναι κατάλληλο για κάθε νέο οδηγό.

Το Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους αποτελείται από 4 δίωρα* μαθήματα και η εξάσκηση του μαθητή γίνεται στα παρακάτω πεδία:

  • Ανεξάρτητη οδήγηση. Ο εκπαιδευτής ορίζει τον προορισμό που θα πηγαίνετε σε κάθε μάθημα και βρίσκεται δίπλα σου κυρίως για την αποφυγή ατυχήματος. Εσύ αποφασίζεις τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις για να φτάσεις στον προορισμό σου, πώς και πότε θα αλλάξεις λωρίδα, με ποια ταχύτητα θα πηγαίνεις κτλ.
  • Αμυντική οδήγηση. Μαθαίνεις πώς να προβλέπεις τα σφάλματα των άλλων οδηγών. Έτσι μπορείς να αποφεύγεις ακόμα και ατυχήματα.
  • Φρενάρισμα πανικού και αντιμετώπιση εκτάκτου κινδύνου
  • Οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο και εκπαίδευση στη σήμανση του αυτοκινητοδρόμου.
  • Κυκλικοί κόμβοι
  • Οδήγηση τη νύχτα
  • Οδήγηση σε ακραία καιρικά φαινόμενα (αν ο καιρός επιτρέπει)

Καταλαβαίνουμε ότι μόλις παραλάβεις το δίπλωμα οδήγησής σου, θέλεις να βγεις στο δρόμο και να απολαύσεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

Εμείς όμως σου προτείνουμε να παρακολουθήσεις το επιπλέον πρόγραμμα εκπαίδευσης αφού μέσα σε μόνο τέσσερα μαθήματα

θα αποκτήσεις την απόλυτη εμπειρία που χρειάζεσαι πριν βγεις στο δρόμο και θα είσαι απόλυτα ασφαλής και ολοκληρωμένος οδηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες για  το Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους κάλεσέ μας στο 210-8992826 ή ζήτησε μια free call back και θα σε καλέσουμε εμείς!

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ενισχύσεις τις οδηγικές σας ικανότητες με τις Σχολές Οδηγών Φαρφαράς!

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα