Ελληνικά Αγγλικά
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!
Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή τηλεφώνου.
210 8992826 info@farfaras.gr

Ταχύρυθμο Πακέτο Μαθημάτων!

Με το Ταχύρυθμο Πακέτο Μαθημάτων μπορείς να προσαρμόσεις τα μαθήματα οδήγησής σου στο πρόγραμμά σου και να πάρεις το δίπλωμά σου σε 25 ημέρες!

Πολλοί από τους μαθητές μας οργανώνουν τα μαθήματά οδήγησής τους με βάση τη δουλειά τους, το σχολείο ή τις διακοπές τους. Επίσης κάποιοι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και θέλουν να πάρουν την άδεια οδήγησής τους γρήγορα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Μαθημάτων είναι η κατάλληλη επιλογή!

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Μαθημάτων, αποτελείται 5 τετράωρα μαθήματα και 1 μονόωρο μάθημα (1 διδακτική ώρα = 45 λεπτά μαθήματος) θεωρητικής εκμάθησης, τα οποία γίνονται καθημερινά στα γραφεία μας! Ο μαθητής αφού ολοκληρώσει τη θεωρητική του εκπαίδευση δίνει τις θεωρητικές του εξετάσεις.

Στη συνέχεια, και αφού ο υποψήφιος έχει περάσει τις θεωρητικές του εξετάσεις, ξεκινά τα μαθήματα οδήγησης στο δρόμο. Τα πρακτικά μαθήματα αποτελούνται από 11 δίωρα μαθήματα (1 διδακτική ώρα = 45 λεπτά μαθήματος) και 1 τρίωρο μάθημα τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά τις ώρες που εξυπηρετείται ο μαθητής!

Αν δεν μπορείς να κάνεις καθημερινά μαθήματα, τότε φτιάχνεις το δικό σου Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαθημάτων! Οι υπεύθυνοι στις Σχολές μας θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Μη χάνεις χρόνο!

Ξεκίνα Τώρα και σε λίγες μόνο μέρες θα έχεις το δίπλωμά σου!

Πακέτο Μαθημάτων για Προχωρημένους!

4 απολαυστικά μαθήματα μόνο για όσους έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Μάθε περισσότερα